Liity jäseneksi

image_pdfimage_print

Jos haluat liittyä Cairnterrierikerhon jäseneksi, täytä sähköinen lomake tai tulosta ja täytä ohessa oleva ilmoittautumislomake ja lähetä se jäsensihteerille. Paluupostissa saat pankkisiirtolomakkeen, jolla voit maksaa jäsenmaksusi. Jäsenyys astuu voimaan, kun olet maksanut jäsenmaksusi kerhon tilille ja tieto on tullut jäsensihteerille.

Jos maksat jäsenmaksusi heti, laita kuittikopio mukaan ilmoittautumislomakkeeseen. Jos maksat jäsenmaksusi tilille ilman viitenumeroa, muista liittää aina viestikohtaan tiedot "Uusi jäsen, Nimi, Osoite, Puh". Ilmoittautumislomake tulee aina lähettää liittyessä kerhoon. Jos haluat jäsenyydestä lisätietoja ota yhteyttä jäsensihteeriimme. Jäsensihteeri hoitaa myös osoitteenmuutokset ja myy Cairn-lehden vanhoja numeroita.

Cairnterrierikerho ry on rotujärjestö ja jokaisen cairnterrierin omistajan oma yhdistys. Jäsenetuna saat Cairn-lehden, joka ilmestyy 4 kertaa vuodessa. Kerho järjestää cairntapaamisia, koulutusta ja näyttelyitä. Neuvontaa saat kaikissa rotuun liittyvissä asioissa. liityjaseneksi_anneheikkinen

Jäsensihteeri
Taru Natri
Kaivokuja 2 a 2
02430 MASALA
jasensihteeri(at)cairnterrierikerho.fi
040- 095 6410 (arkisin klo 18 jälkeen)

Cairnterrierikerho ry:n tilinumero
Nordea FI82 1097 3000 1025 96

 

Mikäli kasvattaja haluaa liittää pentunsa uuden omistajan jäseneksi, voi sen tehdä tällä lomakkeella.


Jäsenmaksut vuonna 2019

Vuoden 2019 jäsenmaksut laskutetaan Cairn-lehden 4/18 mukana tulevalla pankkisiirrolla joulukuussa. Muistathan käyttää viitenumeroa! Jäsenmaksun maksamisen yhteydessä on mahdollisuus tilata ennakkoon vuosikirja 2019 hintaan 26,00€. Myöhemmin ostettuna vuosikirjan hinta on 30,00€. Mikä on vuosikirja?

  • Vuosijäsen, sisältää lehden 25,00€
  • Perhejäsen (ei omaa lehteä) 5,00€
  • Uusi jäsen, jonka kasvattaja liittää jäseneksi, sisältää lehden 10,00€