Cairnien motivointi- ja temppupäivä 4.11.2017

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Cairnien motivointi- ja temppupäivä 4.11.2017

4.11.2017 @ 10:30 - 16:00

Cairninen motivointi- ja temppupäivä

Aika:                Lauantaina, pyhäinpäivänä 4.11.2017 klo 10.30 – 16

Paikka:            DreamTeam – Areenalla, Vakkistentie 22, 37830 Akaa (Viiala)

Kouluttajana:  Salla Haavisto

Omalle koiralle on kiva opettaa temppu tai pari omaksi iloksi tai vieraiden riemuksi. Pian saattaa huomata, että koira onkin varsin taitava temppuilija ja tekee useamman tempun peräjälkeen. Sitten saattaakin huomata treenailevansa koiratanssin alkeita. Hups!

Haluatko oppia lisää palkitsemisesta ja motivoinnista? Haluatko parantaa suhdettanne? Koska koiraa ei haluta, eikä voida pakottaa, motivointi on oleellista koiran kouluttamisessa. Iloisesti tottelevaisen koiran saat, kun motivoit ja palkitset koiraa oikein. Motivoinnin tarkoituksena on saada koira innostumaan ja kiinnostumaan opetettavasta asiasta. Motivoinnin avulla koiran ja ohjaajan välille syntyy kontakti ja koira oppii paremmin, toimii innokkaammin ja jaksaa harjoitella pidempään.

Kouluttajana toimii Salla Haavisto. Salla vieraili kouluttajana viime vuoden Porkkanassa ja koulutuspalaute oli todella erinomaista.  Sallalla on valkoisia länsiylämaanterrierejä, joiden kanssa hän on puuhaillut mm. koiratanssin parissa jo vuosia ja kuuluu Suomen koiratanssin edustusjoukkueeseen. Sallalla on rutkasti kokemusta terrierin sielunmaailmasta ja hän löytää kikkakolmoset porkkanahäntien motivointiin.

Osallistuminen ei edellytä koiralta mitään erityisiä taitoja. Tapahtumapäivän hinta on 30€/koirakko. Koulutuspäivän pituus on 5 tuntia + ½ tunnin lounastauko. Mukaan mahtuu 10 koirakkoa. Tapahtuma toteutetaan, mikäli vähintään 8 koirakkoa osallistuu. Juoksuiset nartut eivät voi osallistua. 

Tiedustelut ja sitovat ilmoittautumiset 15.10.2017 mennessä osoitteeseen merja.pehkonen(at)cairnterrierikerho.fi. Ilmoita nimesi ja muut mahdolliset osallistujat perheestäsi, yhteystietosi (sähköposti ja puhelinnumero), koirasi nimi ja sukupuoli sekä koirasi ikä tapahtumapäivänä. 

Tiedossa on takuuvarmasti hauska päivä!

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
4.11.2017
Aika:
10:30 - 16:00

Tapahtumapaikka

Akaa: Dream-Team Areena
Vakkistentie 22
Akaa, Suomi
+ Google Map