1

Vuosikirja 2013 – aika toimittaa kuvat

 
KÄVIKÖ KOIRASI NÄYTTELYSSÄ VUONNA 2013?
 
On taas aika kasata vuoden 2013 aikana näyttelyssä käyneiden koirien tiedot vuosikirjaksi. Vuosikirjaan tulevat kuvat voi toimittaa sähköpostilla osoitteeseen cairnvuosikirja@gmail.com tai CD:llä osoitteeseen Salla Vuokila, Kivenkaari 34, 03400 Vihti. Kuvat tulee toimittaa 28.2.2014 mennessä.
 
Kuvan tulisi olla mahdollisimman suurikokoinen tiedosto (resoluutio 200-300 dpi), nettikuvat ovat liian pieniä painon käyttöön. Älä siis pienennä kuvaa, pyri myös olemaan rajaamatta kuvaa. Nimeä tiedosto selkeästi koiran virallisella nimellä, laita nimi myös sähköpostin viestiksi. Jokainen kuva pyritään kuittaamaan vastaanotetuksi. Jos et saa kuittausta, varmista myöhemmin, että kuva on mennyt perille. Jos uutta kuvaa ei toimiteta, käytetään edellisen vuosikirjan kuvaa.
 
Hallituksen vuonna 2012 tekemän päätöksen mukaan vuosikirjaan ei tule pentuluokassa kilpailleiden koirien tuloksia ja tietoja muista kuin kerhon erikoisnäyttelystä sekä katselmuksesta.
 
Vuosikirjaan tulevat mainokset voi lähettää samaan yllä olevaan osoitteeseen. Vuosikirjan koko on A4. Ilmoitushinnat ovat seuraavat:
 
4-värinen mainos
Aukeama 125 €
1 sivu 70 €
½ sivua 40 €
 
Mustavalkoinen mainos
Aukeama 85 €
1 sivu 50 €
½ sivua 30 €
 
Vuosikirjaa on myöhemmin mahdollista tilata kerhon puodista. Valmistumisesta tiedotetaan lehdessä ja kerhon nettisivuilla.

Vuoden näyttelycairn pisteitä 2014 ei julkaista kesken kauden kerhon sivuilla. Maailman Voittaja -näyttelyn tuloksia ei lasketa Vuoden näyttelycairn pisteisiin 2014.