Webmaster tiedottaa

image_pdfimage_print

Hei,

Saimme asiallista palautetta liittyen alla oleviin aiheisiin ja hyvän ehdotuksenkin liittyen kuviin nettisivuilla. Emme valitettavasti voineet vastata suoraan palautteen antajalle, koska yhteystiedot puuttuivat. 

"Toivoisin että sivuille laitettaisiin enemmän eri carinien kuvia ja esim. Vuoden cairn voittajista olisi kiva nähdä kuvat. Eikö viime vuonna valittu vuoden cairnia lainkaan?"
Otamme huomioon toiveen lisäkuvista nettisivuillamme. Vuoden cairn -tittelit toki jaettiin viime vuonna ja kilpailun tiedot löytyvät sivuiltamme, linkit alla. Kuvia niissä ei ole eli tässä asiassa meillä on parantamisen varaa ensi vuotta ajatellen. Vuoden 2014 kisan tuloksia ei ole vielä julkaistu.
Vuoden näyttelycairn 2013
Vuoden agilitycairn 2013
Vuoden tokocairn 2013

"Lisäksi olisi kiva saada sivuille cairnien eri värimääritelmät ja kuvat kaikista. Näin rotua harkitsevat tavallisetkin ihmiset saisivat kattavaa asiaankuuluvaa tietoa yhdistyksen sivuilta eikä vain satunnaisesti eri kasvattajien sivuilta."
Tietoa rodusta -kohdasta löytyy tietoa myös väreistä kuvien kera. Saman aihealueen alla on myös rotumääritelmä, rotukuvaus sekä mm. tietoa rodun terveydestä.

Mielellämme vastaamme palautteisiin sekä neuvomme ja opastamme. Palaute-lomakkeeseen on nyt lisätty palautteen antajan sähköpostiosoite pakolliseksi. Näin voimme tarvittaessa asioida suoraan myös palautteen antajan kanssa.

Mukavaa alkanutta vuotta kaikille!

Webmaster