Liity jäseneksi

image_pdfimage_print

Jos haluat liittyä Cairnterrierikerhon jäseneksi, täytä sähköinen lomake. Lomake menee suoraan jäsensihteerille. Muista valita lomakkeesta maksatko jäsenmaksun suoraan kerhon tilille, vai haluatko erillisen jäsenmaksulaskun, jonka toimitamme sinulle sähköpostitse/postitse. Jos maksat jäsenmaksusi suoraan kerhon tilille ilman laskua/viitenumeroa, muistathan liittää maksun viestikohtaan seuraavat tiedot ”Nimi, Osoite, Puh”. Jäsenyys astuu voimaan, kun jäsensihteeri saa vahvistuksen maksusta ja hallitus on hyväksynyt uudet jäsenet kokouksessaan. Käsittelyajat voivat välillä olla pidempiä, mutta kaikki hakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä.

Mikäli haluat lisätietoja jäsenyydestä, muuttaa osoite- tai nimitietojasi tai erota kerhon jäsenyydestä, laita viesti jäsensihteerillemme osoitteeseen jasensihteeri(at)cairnterrierikerho.fi. Jäsensihteeriltä voit myös tiedustella vanhoja Cairn-lehden numeroita.

Cairnterrierikerho ry on rotujärjestö ja jokaisen cairnterrierin omistajan oma yhdistys. Jäsenetuna saat Cairn-lehden, joka ilmestyy 4 kertaa vuodessa. Kerho järjestää cairntapaamisia, koulutusta ja näyttelyitä. Neuvontaa saat kaikissa rotuun liittyvissä asioissa. liityjaseneksi_anneheikkinen

Jäsensihteeri
Eija Lehtiö
Kiviteltankatu 9 A 1
00710 Helsinki
jasensihteeri(at)cairnterrierikerho.fi
045 651 3536 (iltaisin)

Cairnterrierikerho ry:n tilinumero
Nordea FI82 1097 3000 1025 96

Mikäli kasvattaja haluaa liittää pentunsa uuden omistajan jäseneksi, voi sen tehdä tällä lomakkeella.


Jäsenmaksut vuonna 2024

Vuoden 2024 jäsenmaksut laskutetaan Cairn-lehden 4/23 mukana tulevalla pankkisiirrolla joulukuussa. Muistathan käyttää viitenumeroa!
Aiemmin vuosimaksun yhteydessä on voinut tilata ja maksaa ennakkoon vuosikirjan, mutta vuoden 2023 vuosikirja tullaan myymään erillisellä tilauksella. Tästä lisätietoja lehdessä, kerhon nettisivuilla ja facebookissa. Mikä on vuosikirja?

  • Vuosijäsen, sisältää lehden 28,00€
  • Perhejäsen (ei omaa lehteä) 5,00€
  • Uusi jäsen, jonka kasvattaja liittää jäseneksi, sisältää lehden 10,00€