Huomio trimmaajat ja uroksen omistajat

image_pdfimage_print

Trimmaaja, tarkistathan yhteystietosi!

Cairnien trimmaajaksi ilmoittautuneista on lista sekä lehdessä että kerhon kotisivuilla. Saamme toisinaan palautetta siitä, että lista ei ole ajan tasalla. Tämän vuoksi pyydämmekin nyt kaikkia listalla olevia tarkistamaan yhteystietonsa sekä ilmoittamaan mahdolliset muutokset, korjaukset sekä listalta poisjäännit osoitteeseen webmaster ÄT cairnterrierikerho.fi. Tarvittavat muutokset tehdään sekä lehteen että kotisivuille.


Uroksen omistaja, tarkistathan koirasi tiedot urospörssissä!

Yhdistyksen jalostuskriteerit täyttävistä uroksista on lista sekä lehdessä että kerhon kotisivuilla. A-lista on uroksille, jotka täyttävät rodun JTO:n kriteerit ja B-lista uroksille, joiden silmätarkastustulokset ovat vanhentuneet, eivätkä siltä osin täytä JTO:n kriteereitä.

Saamme toisinaan palautetta siitä, että lista ei ole ajan tasalla (esim. uros kastroitu). Tämän vuoksi pyydämmekin nyt urosten omistajia tarkistamaan koiriensa tiedot urospörssissä sekä ilmoittamaan mahdolliset muutokset, korjaukset sekä listalta poisjäännit osoitteeseen webmaster ÄT cairnterrierikerho.fi. Tarvittavat muutokset tehdään tammikuun 2015 aikana.