Järjestätkö sinä erikoisnäyttelymme vuonna 2016?

image_pdfimage_print

Vuoden 2016 erikoisnäyttelyn järjestelyt täytyisi saada alulle tämän kesän aikana.

Hallitus kaipailee mukaan uusia järjestäjiä ja uusia ideoita. Tiedätkö kivan näyttelypaikan? Onko sinulla kokemusta näyttelyiden järjestämisestä, oletko aktiivinen näyttelykävijä tai haluatko oppia järjestämään näyttelyitä? Oletko näppärä budjetin laatija tai tapahtumien organisoija? Näyttelytoimikuntaan tarvitaan useampi henkilö, joten yhden ihmisen ei tarvitse osata kaikkea. Näyttelypäivänäkin tarvitaan talkoolaisia!

Tarkemmat tiedot:

  • Näyttely järjestetään vuonna 2016, muuten ajankohta on avoin.
  • Näyttelypaikalle täytyy mahtua 1-2 kehää sekä reilusti autoja, ihmisiä ja koiria. Majoitusmahdollisuus on plussaa!
  • Toimikuntaan tarvitaan aluksi viitisen aktiivista henkilöä, joista osalla on oltava kokemusta näyttelyiden järjestämisestä. Toimikunnan sihteerillä tulee olla voimassaoleva kehäsihteerikortti.
  • Toimikunnan tehtäviin kuuluvat mm. paikkavaraus, tuomareiden ja kehäsihteereiden hankkiminen, palkintojen hankkiminen, budjetointi, hallitukselle raportointi sekä aikataulujen, tarvikkeiden ja talkoolaisten koordinointi.

Ilmoittaudu mukaan toimintaan viimeistään 30.6.2014 kertomalla sähköpostitse itsestäsi ja ideoistasi: anna-leena.kauppila ÄT cairnterrierikerho.fi. Kerro myös voimmeko jatkossa olla sinuun yhteydessä, kun tarvitsemme kerhon tapahtumiin talkoolaisia.