Kuvat vuosikirjaan

image_pdfimage_print

Kävikö cairnisi näyttelyssä vuonna 2017?

On taas aika kasata vuoden 2017 aikana näyttelyssä tai jalostustarkastuksessa käyneiden koirien valokuvat vuosikirjaksi. Kuvat voi toimittaa sähköpostilla osoitteeseen vuosikirja(at)cairnterrierikerho.fi 31.01.2018 mennessä.

Kuvan tulisi olla mahdollisimman suurikokoinen (resoluutio 200-300 dpi), nettikuvat ovat liian pieniä painon käyttöön. Älä siis pienennä kuvaa, pyri myös olemaan rajaamatta kuvaa. Nimeä tiedosto selkeästi koiran virallisella nimellä, laita nimi myös sähköpostin viestiksi. Tämä helpottaa suuresti taittotyötä ja on helpompi varmistaa, ettei sekaannuksia tule. Jokainen kuva pyritään kuittaamaan vastaanotetuksi mahdollisimman pian. Jos et saa kuittausta, varmista jossain vaiheessa toimitusajan päätyttyä, että kuvasi on tullut perille. Jos uutta kuvaa ei toimiteta, käytetään edellisen vuosikirjan kuvaa.

Vuosikirjaan ei tule pentuluokassa kilpailleiden koirien tuloksia ja tietoja muista kuin kerhon omasta erikoisnäyttelystä ja katselmuksesta.

Vuosikirjaan on mahdollista laittaa mainos. Painovalmiit mainokset lähetetään samaan yllä olevaan osoitteeseen. Vuosikirjan koko on A4. Ilmoitushinnat ovat seuraavat:

4-värinen mainos                mustavalkoinen mainos
Aukeama  125 euroa            Aukeama   85 euroa
1 sivu          70 euroa            1 sivu          50 euroa
½ sivua       40 euroa            ½ sivua       30 euroa