Mukaan järjestämään pentujen ja nuorten cairnien katselmusta?

image_pdfimage_print

Vuoden 2015 pentujen ja nuorten cairnien katselmuksen järjestelyt ovat jo saaneet alkusysäyksen ja vuoden 2016 katselmuskaan ei ole enää kaukana 🙂

Hallitus kaipailee jälleen mukaan uusia järjestäjiä ja uusia ideoita. Tiedätkö kivan näyttelypaikan? Onko sinulla kokemusta epävirallisten näyttelyiden järjestämisestä, oletko aktiivinen näyttelykävijä tai haluatko oppia järjestämään näyttelyitä? Oletko näppärä budjetin laatija tai tapahtumien organisoija? Näyttelytoimikuntaan tarvitaan useampi henkilö, joten yhden ihmisen ei tarvitse osata kaikkea. Näyttelypäivänäkin tarvitaan talkoolaisia!

Tarkemmat tiedot:

  • Katselmus on siis epävirallinen näyttely.
  • Katselmus järjestetään keväällä (maalis-huhtikuu).
  • Näyttelypaikalle täytyy mahtua 1-2 kehää sekä reilusti autoja, ihmisiä ja koiria.
  • Toimikunnan tehtäviin kuuluvat mm. paikkavaraus, tuomareiden ja kehäsihteereiden hankkiminen, palkintojen hankkiminen, budjetointi, hallitukselle raportointi sekä aikataulujen, tarvikkeiden ja talkoolaisten koordinointi.

Ilmoittaudu mukaan toimintaan viimeistään 7.11.2014 kertomalla sähköpostitse itsestäsi ja ideoistasi (ja kummasta / vaiko molemmista katselumuksesta olet kiinnostunut): anna-leena.kauppila ÄT cairnterrierikerho.fi. Kerro myös voimmeko jatkossa olla sinuun yhteydessä, kun tarvitsemme kerhon tapahtumiin talkoolaisia.