Suuri terveyskysely 2016 | viimeinen vastauspäivä tänään

image_pdfimage_print

Cairnterrieri on rotuna edelleen terve ja vapaa PEVISA-määräyksistä, ja toivomme tilanteen olevan näin myös tulevaisuudessa. Sen edellytyksenä kuitenkin on, että saamme kerättyä riittävän kattavasti tietoa rodun tilanteesta  vapaaehtoisuuteen perustuvilla menetelmillä.

Tämän kyselyn tarkoituksena on kartoittaa laajasti rotumme tilannetta Suomessa. Kysely koskee kaikkia Suomessa vakituisesti asuvia / asuneita cairnterrierejä, ikään, terveydentilaan tai sukupuoleen katsomatta. Jokainen vastaus on arvokas, joten jos omistat useamman cairnin toivomme sinun täyttävän lomakkeen kaikkien koiriesi osalta. Kyselyyn ovat tervetulleita vastaamaan kaikki cairnterrierin omistavat tai joskus omistaneet huolimatta siitä, oletko rotuyhdistyksen jäsen tai et. Pyydämme teitä täyttämään koiranne viralliset tiedot, jotta välttyisimme nettikyselyn osalta tilastoja vahingoittavista vääristä tiedoista.

Aineistoa kerätään 15.3.- 31.5.2016 välisenä aikana. Kerätystä aineistosta laaditaan yhteenveto ja sitä tullaan hyödyntämään jalostuksen ohjauksessa ja neuvonnassa ja uusien jalostussuositusten laadinnassa. Tulokset julkaistaan vuoden 2016 loppuvuodesta.

Kiitämme teitä jo etukäteen vastauksistanne!

Osallistu kyselyyn

Linkki kyselyyn löytyy myös kohdasta Jalostus > Suuri terveyskysely 2016