Tervetuloa uusille sivuillemme!

image_pdfimage_print

Tervetuloa Cairnterrierikerhon uusille nettisivuille! Toivomme, että pidät uudesta ilmeestä sekä uusista ominaisuuksista.

Sähköpostiosoitteet ovat muuttuneet muotoon @cairnterrierikerho.fi. Eli muutoin samat osoitteet, mutta loppuosa edellä mainitussa muodossa, esimerkiksi hallituksen tavoittaa osoitteesta hallitus@cairnterrierikerho.fi . Kaikki sähköpostiosoitteet löytyvät tuttuun tapaan Cairnterrierikerho-osion alta.

Ajankohtaista-osiossa näet kahdeksan uusinta tiedotetta ja klikkaamalla pääset katsomaan niitä tarkemmin. Kun olet sisällä osiossa, voit selata tiedotteita aikajärjestyksessä klikkaamalla yläreunassa näkyviä otsikoita (joko eteen- tai taaksepäin). Ajankohtaista-arkistossa voit etsiä tiedotteita kuukausittain.etusivu_elinamauno

Viimeisimmät päivitykset -osioon tulee automaattisesti näkyviin ne sivut, joita on viimeksi päivitetty. (Huomioithan, että päivitys voi olla myös kirjoitusvirheen korjaus.)

Tapahtumakalenteri on uudistunut. Voit selata tapahtumia kuukausittain ja klikkaamalla tapahtumaa, saat auki kyseisen tapahtuman tiedot.

Päävalikon alla on Facebook-kuvake, josta pääsee suoraan kerhon Facebook-sivuille.

Sisältöä on päivitetty monilta osin. Suurin muutos on tapahtunut Harrastustoiminta-osiossa (entinen Kilpailu- ja koetoiminta). Sieltä löytyy nyt tietoa eri harrastusmahdollisuuksista ja -lajeista sekä kerhon yhteyshenkilöt, joihin voi rohkeasti ottaa yhteyttä ja kysyä lisää lajista sekä esimerkiksi tiedustella, miten lajissa pääsee alkuun.

Liity jäseneksi -sivulle on lisätty lomake, jolla kasvattaja voi sähköisesti ilmoittaa kasvattinsa omistajan jäseneksi.

Jalostuksen alta löydät luonnetestistä ja MH-luonnekuvauksista kertovat tiedot.

Vuoden cairn -osio on jaettu lajin mukaan: näyttely-, agility- ja tokocairn.

Mikäli sinulla on ideoita sisällön kehittämiseksi tai huomaat uusilla sivuilla korjattavaa, laita viestiä webmasterille.

Ja lopuksi suuren suuri kiitos kaikille uutta sivustoa tekemässä olleille – erityisesti Helinälle Sanamaakarin suuntaan sekä Yasmin Eklundille hienosta bannerista!

Terveisin,

Hallitus