Vuosikirja-aineisto

image_pdfimage_print

KÄVIKÖ CAIRNISI NÄYTTELYSSÄ VUONNA 2016?

On taas aika kasata vuoden 2016 aikana näyttelyssä käyneiden koirien valokuvat vuosikirjaksi. Kuvat voi toimittaa sähköpostilla osoitteeseen vuosikirja(at)cairnterrierikerho.fi tai postitse osoitteeseen Minna Kyllönen Koukkutie 5 as 4 33530 Tampere. Kuvat tulisi toimittaa 28.02.2017 mennessä.

Kuvan tulisi olla mahdollisimman suurikokoinen (resoluutio 200-300 dpi), nettikuvat ovat liian pieniä painon käyttöön. Älä siis pienennä kuvaa, pyri myös olemaan rajaamatta kuvaa. Nimeä tiedosto selkeästi koiran virallisella nimellä, laita nimi myös sähköpostin viestiksi. Tämä helpottaa suuresti taittotyötä ja on helpompi varmistaa, ettei sekaannuksia tule. Jokainen kuva pyritään kuittaamaan vastaanotetuksi mahdollisimman pian. Jos et saa kuittausta, varmista jossain vaiheessa toimitusajan päätyttyä, että kuvasi on tullut perille. Jos uutta kuvaa ei toimiteta, käytetään edellisen vuosikirjan kuvaa.

Vuosikirjaan ei tule pentuluokassa kilpailleiden koirien tuloksia ja tietoja muista kuin kerhon omista erikoisnäyttelystä sekä katselmuksesta.

Vuosikirjaan on mahdollista laittaa mainos. Painovalmiit mainokset lähetetään samaan yllä olevaan osoitteeseen. Vuosikirjan koko on A4. Ilmoitushinnat ovat seuraavat:

4-värinen mainos mustavalkoinen mainos
Aukeama 125 €  Aukeama 85 €
1 sivu 70 €   1 sivu 50 €
½ sivua 40 € ½ sivua 30 €