top of page

Alueellinen toiminta ja yhdyshenkilöt

On mahtavaa, että kerhomme jäsenet järjestävät erilaisia tapahtumia ympäri maan ja toivomme tietysti aktiivista asennetta myös jatkossakin – on hienoa, että haluatte jakaa mukavia hetkiä niin cairnien kuin cairnistien kanssa. Tapahtuman voi järjestää kuka vain ja toiveita sekä ideoita voi laittaa esimerkiksi oman alueen yhteyshenkilölle. Alueelliset yhteyshenkilöt on listattu alla.

Ajatuksena on, että kerhon nimissä järjestetään jäsenistön hyväksi tapahtumia, jotka olisivat ensisijaisesti tutustumista eri lajeihin. Kerho pyrkii tukemaan rahallisesti tasapuolisesti erilaisia tapahtumia eri paikkakunnilla ympäri Suomen. Tämä ei kuitenkaan koske kilpailuja (näyttelyt, agility, jne.) vaan ensisijaisesti terveyspäiviä, erilaisia kursseja, jalostustarkastuksia sekä tutustumista uusiin lajeihin.

Ohjeita tapahtuman järjestäjille

Kaikista suunnitelluista tapahtumista tulee informoida hallitusta tai sihteeriä (yhteystiedot täällä) mahdollisimman ajoissa, jotta hallitus ehtii käsitellä asian. Mahdollisuuksien mukaan olisi hyvä suunnitella toimintaa jo edellisen vuoden puolella, jotta saataisiin suunnitelmat toimintasuunnitelmaan ja budjettiin.

Hallituksen hyväksyttyä tapahtuman, laitetaan tapahtumasta myös tietoa myös kerhon verkkosivuille sekä Facebookiin ja aikataulun niin salliessa myös lehteen. Näin kaikilla kerhon jäsenillä on yhtäläinen mahdollisuus ilmoittautua tapahtumaan. HUOM! Jos Facebookissa haluaa tiedottaa johonkin tapahtumaan liittyvästä asiasta, tulisi siitä ilmoittaa webmasterille, joka lisää tiedon kerhon Facebook-sivuille (tämä siksi, että ainoastaan sivujen ylläpitäjän kommentit tulevat esiin normaaliin sivuvirtaan, muut kommentit jäävät sivupalkkiin).

Tapahtuman tiedoissa on mainittava ainakin tapahtuman päivämäärä, paikka sekä järjestävän henkilön nimi. Mikäli tapahtumaa varten halutaan rahallista tukea, tulisi mainita, paljonko tukea tarvitaan ja mihin tarkoitukseen (esim. tarjoiluihin). Myös arvio osallistujamäärästä tulisi tehdä. Päätös tuen antamisesta käsitellään seuraavassa hallituksen kokouksessa (kokouspäivät ovat näkyvissä kerhon verkkosivuilla kohdassa Tapahtumakalenteri). Rahastonhoitaja auttaa tarvittaessa budjetin laadinnassa. Mahdolliset kuitit tulee toimittaa rahastonhoitajalle pian tapahtuman jälkeen.

Muistathan tarkistaa myös Kennelliiton tapahtumakalenterista, ettei tule turhia päällekkäisyyksiä muiden tapahtumien kanssa samalla alueella.

Tapahtuman jälkeen tulee hallitusta/sihteeriä informoida lyhyesti seuraavista asioista:

  • osallistujalista (ohjaajan nimi ja koiran nimi)

  • kuinka päivä sujui

  • mahdollinen palaute osallistujilta

  • erittely tuloista ja menoista

Nettisivuilla on valmis lomake, jonka voi täyttää tapahtuman jälkeen. Lomake menee suoraan hallitukselle. Samat tiedot voi toki myös laittaa sähköpostitse.
Jalostustarkastukset ja trimmauskurssit

Jalostustarkastusten järjestämisestä tulee sopia jalostustoimikunnan kanssa ja heiltä voi myös kysyä hyväksytyistä tarkastajista. Tarkastustilaisuuden minimi on 10 koiraa ja tarkastusmaksu 35 euroa. Pyydä rahastonhoitajalta tilinumero ja viite tapahtumalle.

Ilmoittautumiset jalostustarkastukseen

– Omistajan nimi
– Koiran nimi (virallinen ja kutsumanimi)
– Rekisterinumero
– Yhteystiedot

Trimmauskurssin minimimäärä on 10 henkilöä ja kurssin hinta jäsenille 35 euroa. Kuunteluoppilaalle hinta on 10 euroa ja ei-jäsenelle 50 euroa (jos paikkoja jää). Pyydä rahastonhoitajalta tilinumero ja viite tapahtumalle.

Kurssille mukaan koiralle häkki, trimmausvälineet, vesikuppi sekä trimmauspöytä (jos on). Jos kurssipaikalla tai kurssinvetäjällä ei ole trimmauspöytiä niin luistamaton muovimatto käy (esim. autonmatto).

Ilmoituksiin maninta kenelle ilmoittautumiset lähetetään ja mihin päivämäärään mennessä.

Alueelliset yhdyshenkilöt

Helsinki, pääkaupunkiseutu
Eeva Tuomala, p. 040 523 6373 / eeva.tuomala(at)cairnterrierikerho.fi

Joensuu
Minna Räsänen, p. 050 347 3474 / minnao.rasanen(at)suomi24.fi

Jyväskylä
Sari Ridansuu, p. 040 028 3224 / sari.ridansuu(at)hotmail.com

Kittilän seutu
Jaana Hokkanen, p. 050 411 3696 / hokkanen.jaana(at)gmail.com

Kokkola
Susanne Känsäkangas, p. 050 577 0199 / bezaidascairns(at)gmail.com

Kotka-Hamina-Kouvola
Anne Mänttäri, p. 040 831 2226 / anne.mnttri@gmail.com

Kuopio
Anna-Kaisa Hyttinen, p. 045  140 1816 / ak.hyttinen(at)gmail.com

Lahti
Sari Laurila, p. 040 828 5614 / pikkis(at)phnet.fi

Oulun seutu
Minna Maljanen, p. 040 344 5702 / minna.k.maljanen(at)gmail.com

Rovaniemi ja muu Pohjois-Suomi
Elina Lavikainen, p. 045 602 9839 / elina.lavikainen(at)hotmail.com

Salo – Loimaa – Ypäjä
Riina-Kaisa Niemi, p. 044 011 1121 / riinakaisa.parssinen(at)gmail.com

Seinäjoki
Minna Tiisjärvi, p. 0500 724 313 / minna.tiisjarvi77(at)gmail.com

Tampere
Minna Kyllönen, p. 044 9708 111 / minna.kyllonen(at)viesti.net

Turku
Satu Huolman, p. 040 483 5592 / huolmansassa(at)gmail.com

Vaasa
Karina Björninen, p. 050 305 9552 / karina.bjorninen(at)gmail.com

Varkaus – Pieksämäki
Mari Räsänen, p. 040 860 5741 / mh.rasanen(at)gmail.com

Jalostustiedustelut


Jalostustiedustelut tulee lähettää jalostustoimikunnalle kuun 15. päivään mennessä. Sen jälkeen tulevat tiedustelut käsitellään vasta seuraavan kuun tiedustelujen yhteydessä. Eli jos haluat tiedusteluusi vastauksen esim. heinäkuun alkupuolella, tulee sinun jättää tiedustelusi kesäkuun 15. päivään mennessä. Jalostustoimikunta toivoo, että jalostustiedustelut tehtäisiin hyvissä ajoin ennen astutusta kerhon omalla jalostustiedustelulomakkeella.

 

Kirjalliset jalostustiedustelut lähetetään osoitteeseen:

 

Sari Ridansuu
sari.ridansuu@cairnterrierikerho.fi 

Jalostustiedustelut


Jalostustiedustelut tulee lähettää jalostustoimikunnalle kuun 15. päivään mennessä. Sen jälkeen tulevat tiedustelut käsitellään vasta seuraavan kuun tiedustelujen yhteydessä. Eli jos haluat tiedusteluusi vastauksen esim. heinäkuun alkupuolella, tulee sinun jättää tiedustelusi kesäkuun 15. päivään mennessä. Jalostustoimikunta toivoo, että jalostustiedustelut tehtäisiin hyvissä ajoin ennen astutusta kerhon omalla jalostustiedustelulomakkeella.

 

Kirjalliset jalostustiedustelut lähetetään osoitteeseen:

 

Sari Ridansuu
sari.ridansuu@cairnterrierikerho.fi 

bottom of page